Drumstel Verhuur.

Iedereen kan een akoestisch-drumstel of een elektronisch drumstel huren. De akoestische sets zijn middenklassers van diverse merken [Sonor, Mapex, Yamaha, Tama] Bekkens zijn van Zildjian of Sabian. Alle sets krijgen een professionele drumkruk van Yamaha mee [DS 840]

Voordelen van huren: u kunt ervaren hoeveel geluid zo’n instrument maakt, hoeveel ruimte het inneemt, of er overlast voor de omgeving is en of muziekles echt wat voor u is. Als u na een tijdje zeker weet dat u een eigen instrument wilt aanschaffen dan weet u beter waar u op moet letten en wat uw voorkeur heeft. Er zijn veel verschillende drumstellen, in alle soorten en maten, prijsklassen en kwaliteiten. Juist door het grote aanbod is het van belang dat u weet wat u echt nodig heeft.

Roland_hd-1_m

Huurset Roland HD-1

De Roland HD-1 is het meest stille, digitale drumstel ter wereld. De redenen hiervoor zijn de unieke bassdrum en hihat-pedalen waardoor het contactgeluid tot een minimum beperkt blijft, en de met een uiterst stille en verstelbare meshhead [gaasvel] uitgevoerde snaredrum. De de reactiesnelheid van de pads is net zo snel als die van professionele elektronische drumsets. Tevens zijn de pads beperkt positie gevoelig. Hoe snel je ook roffelt, de computer houdt je makkelijk bij. De drumgeluiden staan in een waarheidsgetrouw stereo beeld en de ruimtelijkheid van de geluiden is behoorlijk realistisch.

De Roland TD-3 is een zeer compleet electronisch drumstel. Het heeft veel meer mogelijkheden dan de HD-1 maar is ook minder stil door het gebruik van een standaard bassdrum-pedaal. 114 drum en percussie geluiden zijn verwerkt in 32 verschillende drumstellen.
Alle geluiden zijn te bewerken met 15 verschillende studio-effecten zoals: overspraak, galm, compressors, delay etc. Met de ‘Roland enhanced Rhythm Coach’ kun je je timing, snelheid en conditie trainen. Tevens is het mogelijk extra pads aan te sluiten. Daarnaast zijn er midi in- en outputs beschikbaar waarmee je bijvoorbeeld een sequencer kunt aansluiten.
Td-3sw-v-drums_m

Huurset Roland TD-3

De huurprijzen zijn:

De borg bedraagt voor alle sets € 100,-
Bij het ophalen van het instrument dient u een fotokopie van uw paspoort af te geven en de borg van €100,- contant te betalen. De huur wordt maandelijks via de bank van de door u opgegeven rekening afgeschreven. De huur wordt per maandtermijnen berekend. Er zijn geen beperkingen van de huurperiode. Bij het ophalen van het instrument krijgt u een ondertekende huurovereenkomst mee.

Optredens en opnames:
Het is sinds kort ook mogelijk naast een middenklasse drumstel om een professioneel topdrumstel te huren voor concerten of opnames.

U kunt kiezen uit de volgende shellkits [bassdrum en toms] :

* Mapex; 22/16", 10", 12", 14" [wit wrap] €30,-

U kunt natuurlijk ook [professionele] pedalen, kruk en stands huren bij de shellsets, meerprijs €25,-

Daarnaast kunt u ook een bekkenset vanaf €20,- en/of een snare erbij vanaf €10,- huren.